Testul ImuPro300, acum disponibil la FamilyClinic!

Cauti o explicatie pentru simptome cum ar fi excesul in greutate, problemele gastrointestinale, durerile de cap, articulatiile dureroase, lipsa de concentrare si starile de oboseala cronica?
Este posibil sa suferi de intolerante alimetare nedescoperite care sa fie cauza problemelor tale de sanatate!

ImuPro este un test de sange inovativ care se prelucreaza in Germania pentru 271 de alimente si aditivi si care poate arata gradul de intoleranta la mancare al organismului, ce tip de alimentatie este benefica si ce tip de produse creeaza reale probleme de sanatate.ImuPro poate detecta alergiile alimentare cu efect intarziat. Printr-o analiza de sange extinsa, ImuPro identifica nivelurile ridicate de anticorpi IgG specifici pentru anumite alimente, creand un profil personal al imunitatii alimentare (“ImuPro”).


„Intrebarea decisiva este: Care este cauza bolilor cronice si cum sunt acestea declansate? Afectiunile cronice vor putea fi controlate, numai dupa ce va fi descoperit un raspuns la aceasta intrebare. Acum, acest raspuns este foarte simplu: in Romania, printr-un singur test de sange ImuPro 300”, a declarat Dr. Camille Lieners, reprezentant ImuPro Germania.”


In Romania, proba de sange necesara pentru efectuarea testului ImuPro poate fi colectata la FamilyClinic si prelucrata in laboratoarele EvoMed Germania.
Rezultatul testului va fi disponibil la maximum 2 saptamani de la colectare.
 Pacientii vor beneficia de un raport extensiv care va stabili profilul imunologic nutritional individual. In cazul in care pacientul necesita o consiliere de specialitate, o echipa formata dintr-un medic nutritionist si un medic alergolog poate oferi suportul adecvat printr-un program de “follow up “eficient, pentru a aborda un mod de viata cu adevarat sanatos!

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii !

Date de contact

Strada Erou Iancu Nicolae 124, Pipera/Voluntari 077190

+40 741 [CLINIC] 254 642 / +40 374 200 300

reception@familyclinic.ro

Doresc o programare

PO HeadQuarters