Testul ImuPro Complete

Cauti o explicatie pentru simptome cum ar fi excesul in greutate, problemele gastrointestinale, durerile de cap, articulatiile dureroase, lipsa de concentrare si starile de oboseala cronica?

Este posibil sa suferi de intolerante alimetare nedescoperite care sa fie cauza problemelor tale de sanatate!

ImuPro Complete este un test de sange inovativ care se prelucreaza in Germania si testeaza gradul de intoleranta pentru 271 de alimente si aditivi.

ImuPro Complete poate detecta alergiile alimentare cu efect intarziat. Printr-o analiza de sange extinsa, ImuPro identifica nivelurile ridicate de anticorpi IgG specifici pentru anumite alimente, creand un profil personal al imunitatii alimentare (“ImuPro”).

„Intrebarea decisiva este: Care este cauza bolilor cronice si cum sunt acestea declansate? Afectiunile cronice vor putea fi controlate, numai dupa ce va fi descoperit un raspuns la aceasta intrebare. Acum, acest raspuns este foarte simplu: in Romania, printr-un singur test de sange ImuPro Complete”, a declarat Dr. Camille Lieners, reprezentant ImuPro Germania, la evenimentul de lansare oficiala a testului in Romania.

Proba de sange necesara pentru efectuarea testului ImuPro este colectata la FamilyClinic si trimisa prin curierat medical catre prelucrare in laboratorul R-Biopharm din Germania. Infiintata in 1988, R-Biopharm AG este astazi unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de diagnostic si control pentru alimente si cereale, fiind certificat ISO 9001 dar si 13485. Este reprezentat de o vasta retea de distributie, prezenta in peste 80 de tari de pe toate continentele. Compania ofera o gama larga de teste de imunologie, enzimatice si de microbiologie .

Rezultatul testului va fi disponibil la maximum 2 saptamani de la colectare.
Pacientii vor beneficia de un raport extensiv care va stabili profilul immunologic nutritional individual. Nu este niciodata tarziu pentru a aborda un mod de viata cu adevarat sanatos, in primul rand prin alegerea unei alimentatii adecvate!

Exista o varietate de teste pentru investigarea intolerantei alimentare pe piata medicala, dar avantajele pe care le prezinta ImuPro Complete in comparatie cu alte metode de testare sunt:

 • ImuPro poate testa pâna la 271 de produse alimentare ( cea mai extinsa plaja de testare existent in lumea medicala, in prezent)
 • Existenta a numeroase studii clinice care confirma validitatea si fiabilitatea testului
 • Analiza cantitativa a anticorpilor IgG, prin prelucrarea probei de sange recoltata din sange venos (care reprezinta standardul de aur in determinarile de laborator cantitative) si nu capilar, folosind tehnica ELISA, o metoda consacrata in medicina de laborator
 • Utilizarea acestui test este comuna in peste 30 de tari din intraga lume
 • Laboratorul din Germania (Evomed) este prima companie care a lansat testul in aceasta forma pe piata germana si are multi ani de experienta in domeniul alergiilor
 • Testul este de tip modular (testarea initiala se poate face la 100, 200 sau 300 de alergeni alimentary), cu posibilitatea de a testa si restul alimentelor ulterior, din aceeasi proba de sange trimisa la laborator
 • Rezultatul rapid in romana, engleza sau geramana, in doua saptamani de la recoltare
 • Documentaţie detaliata a rezultatelor: rezultate individuale, un manual al pacientului care furnizează informaţii de fond si, pentru ImuPro Complete, o enciclopedie a produselor alimentare, precum şi o carte de bucate adaptata in functie de alimentele premise.

Cand este indicat testul?

 • In afecţiuni gastro-intestinale cronice: diaree, constipatie, dureri de stomac, gaze, colon iritabil, colici, senzatie de balonare, boala Crohn
 • dureri de cap, migrene
 • boli reumatice, articulaţii dureroase
 • probleme dermatologice de natura cronica: dermatita atopica (neurodermatita), psoriazis, prurit, urticarie
 • putere de concentrare scazuta: oboseala cronica, lipsa de concentrare, ADHD, ADD
 • supraponderalitate cronica
 • atunci când anumite produse alimentare nu sunt bine tolerate
 • oboseala frecventa dupa masa
 • fluctuaţii destul de mari în greutate de la o zi la alta (peste 500g)

La Famiy Clinic puteti alege unul dintre urmatoarele variante de test:

Imupro Basic  testeaza reactia organismului la 90 dintre alimentele cel mai frecvent consumate in alimentatia obisnuita, cum ar fi carnuri, legume, fructe, anumite cereale, oua de gaina.
Lista alimentelor testate o puteti consulta aici

Imupro Basic+ testeaza 180 de alimente. Aceestea includ cele 90 de alimnte din testul ImuPro Basic dar si alte grupe de produse alimentare, care pot constitui frecvent alternative de consum la produsele care in mod frecvent genereaza intolerante – cereale fara gluten, alternative la produse lactatesau la oul de gaina, diferite specii de peste sau vanat, mai multe variante de legume sau fructe.
Lista alimentelor testate o puteti consulta aici

Imupro Complete  testeaza 270 de alimente si aditivi alimentari, acoperind aproape tot ce este consumat cu predilectie in alimentatia caucaziana. Pe langa carnuri, legume, fructe, cereale, oua de gaina, panelul testat include un numar mare de condimente, tipuri de ceaiuri, cafea, vin si agenti de ingrosare sau conservare.
Lista alimentelor testate o puteti consulta aici

IMPORTANT: In clinica se efectueaza recoltari pentru testul ImuPro si la copiii mai mici de 4 ani. La noi intreaga familie se poate programa in acelasi timp pentru recoltare .

 

Tarife IMUPRO

ImuPro Basic (90 alimente) 1300
ImuPro Basic+ (180 alimente) 2100
ImuPro Complete (271 alimente) 2600
Upgrade ImuPro Basic 1200
Upgrade ImuPro Basic + 1900
Activitatea diaminoxidazei (intoleranta la histamina) 310
Interpretare test ImuPro 200

 

Date de contact

Strada Erou Iancu Nicolae 124, Pipera/Voluntari 077190

+40 741 [CLINIC] 254 642 / +40 374 200 300

reception@familyclinic.ro

Doresc o programare

PO HeadQuarters