Beneficiile unei evaluari cardiologice efectuate la timp – Dr Camelia Diaconu

Screeningul factorilor de risc pentru aparitia bolilor cardiovasculare înseamna in primul rand, testarea persoanelor asimptomatice, pentru a stabili probabilitatea de aparitie a bolii coronariene.

Depistarea la timp a unor factori de risc cum ar fi obezitatea, prediabetul sau diabetul zaharat, alterarile metabolismului lipidelor sau hipertensiunea arteriala si abordarea lor corecta din punct de vedere atat al schimbarilor de lifestyle, cat si din punct de vedere medical – terapeutic, poate salva la timp, multi candidati care au risc major de a dezvolta boli coronariene sau accidente vasculare cerebrale.

La Family Clinic, d-na Conf Dr Camelia Diaconu, medic cardiolog cu o bogata experienta, efectueaza evaluari complexe prin intermediul investigatiilor specifice non-invazive. In acelasi loc, pacientii sunt consultati, investigati ecografic si electrocardiografic, monitorizati prin HOLTER pe 24 de ore – daca au indicatie –  si evaluati biologic prin recoltarea probelor de sange specifice. In acest mod, evitam sa punem pacientul pe drumuri pentru a aduna toate investigatiile necesare si finalizam evaluarea avand toate elementele necesare pentru a face recomandarile optime.

Putem efectua:

  • Electrocardiograma
  • Ecografia cardiaca si/sau vasculara (Doppler carotidian, arterial si venos al membrelor inferioare)
  • Screening ecografic pentru anevrismul de aorta abdominala
  • Monitorizarea pe o durata de 24 de ore a activitatii electrice a inimii sau a tensiuni arteriale prin aparatura Holter ECG/TA

Analize de laborator specifice pentru identificarea riscului cardiometabolic (profil lipidic complet, glicemie, hemoglobina glicozilata, acid uric, ionograma, etc)

Date de contact

Strada Erou Iancu Nicolae 124, Pipera/Voluntari 077190

+40 741 [CLINIC] 254 642 / +40 374 200 300

reception@familyclinic.ro

Doresc o programare

PO HeadQuarters