Teste speciale

1. ImuPro 300

ImuPro 300 este un test de sange inovativ care se prelucreaza in laboratoarele R-Biopharm din Gemania si masoara gradul de intoleranta pentru 271 de alimente si aditivi, detectand alergiile alimentare cu efect intarziat, fiind folosit in peste 30 de tari din lume.

Printr-o analiza de sange extinsa, ImuPro300 identifica nivelurile ridicate de anticorpi IgG specifici pentru anumite alimente, creand un profil personal al imunitatii alimentare (“ImuPro”).

Simptome cum ar fi excesul in greutate, problemele gastrointestinale, durerile de cap, articulatiile dureroase, lipsa de concentrare si starile de oboseala cronica pot avea cauze variate, dar este posibil sa suferi de intolerante alimentare nedescoperite care sa fie cauza problemelor tale de sanatate!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

2. Testul HALO – cea mai noua tehnologie de evaluare folosita in preventia cancerului de san,disponibila numai la Family Clinic!

“HALO Breast Pap Test” este un analog al examenului Papanicolau, folosit in screening-ul cancerului de col uterin, care poate decela celulele anormale (atipice) de la nivelul sanului cu până la 8 ani înainte ca ele să devină canceroase. Avantajul major al testului HALO este acela ca, prin prelevarea de lichid cu celule din sâni, examinat apoi microscopic, modificarile patologice pot fi depistate cu mult înainte ca aceste celule să se constituie într-o formaţiune (nodul).

Efectuarea testului HALO este recomandata anual tuturor femeilor cu varsta cuprinsa intre 25-55 de ani, chiar daca nu prezinta simptome sau secretie mamara, avantajul principal fiind faptul ca reprezinta o metoda de preventie simpla, rapida, complet nedureroasa si lipsita de efecte secundare.

3. Testul FlorInScan – evaluare a microbiotei intestinale

Este un test de scaun inovativ care testeaza dezechilibrele existente la nivelul florei intestinale.

Boli gastrointestinale functionale de tipul colonului iritabil, afectiuni metabolice sau autoimune, precum si sindroame care asociaza imunodepresie pot avea la baza o componenta de disbioza care declanseaza sau intretine mecanismele fiziopatologice specifice, avand o contributie importanta la dezvoltarea caracterului cronic al acestor patologii.

Testul vine in completarea eficienta a dietelor imuno- nutritionale indicate in cazul intolerantelor alimentare, aducand informatii foarte importante medicului in special in cazul alergiilor intarziate multiple sau de intensitate ridicata, asociate cu manifestari de intestin permeabil.

Date de contact

Strada Erou Iancu Nicolae 124, Pipera/Voluntari 077190

+40 741 [CLINIC] 254 642 / +40 374 200 300

reception@familyclinic.ro

Doresc o programare

PO HeadQuarters