Pink Event

Pe data de 29 Octombrie 2012, in lumea intreaga se sarbatoreste Ziua Mondiala de lupta impotriva cancerului la san. Statisticile spun ca la fiecare 3 minute este diagnosticata cu cancer la san o femeie, iar la fiecare 14 minute, una moare din aceasta cauza. Asta inseamna ca una din 8 femei mor din cauza cancerului la san, afectiune care, depistata in stadiul incipient, acesta poate fi vindecata in proportie de 90%.

FamilyClinic a avut placerea de a raspunde invitatiei lansate de British School of Bucharest pentru participarea la “Pink Event”, eveniment organizat avand drept scop constientizarea periocolului pe care il reprezinta cancerul la san, cum pot fi depistate primele semne ale acestei afectiuni, prin care se pot salva vieti. La conferinta au participat peste 100 de doamne si domnisoare, reprezentand personalul feminin al scolii.

Prezentarea a fost sustinuta de d-na doctor Mona Zvanca, medic spacialist obstetrica ginecologie, specialist in medicina materno-fetala, asistent universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, care detine referinte impresionante in ceea ce priveste experienta si pregatirea profesionala.

Participantele au avut ocazia sa primeasca raspunsuri la intrebari adresate direct specialistului, fiindu-le oferite de catre scoala, impreuna cu FamilyClinic, vouchere pentru efectuarea unei ecografii mamare profilactice.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes si s-a incheiat cu un cocktail “roz”.

Felicitam British School of Bucharest pentru initiativa!

Echipa FamilyClinic sustine pe deplin aceasta cauza!

Date de contact

Strada Erou Iancu Nicolae 124, Pipera/Voluntari 077190

+40 741 [CLINIC] 254 642 / +40 374 200 300

reception@familyclinic.ro

Doresc o programare

PO HeadQuarters